2015. június 16., kedd

Cajun tészta a szabadság kezdete

Áció, Káció, Akáció, VAKÁCIÓ! És persze mikorra romoljon el az idő? Illetve mikor legyen döglesztő meleg, ha nem akkor, amikor dolgozni kell. Mindenesetre mától szabadságon vagyok két hétig. Ma még itthon, holnap megyünk le egy pár napra a tanyára. A következő héten azután lesz egy kisebb műtéte a zuramnak, így haza kell jöjjünk. Most viszont néhány dolgoggal előkészülök erre a pár napra, bár sok mindent nem készítek, mert lent sokat szeretnék grillezni.

Ezt a Cajun tésztát főztem meg most. Streetkitchen ötletéből merítettem. Bár minden alapanyagom meg van itthon a házi fűszerkeverékhez, mégis a meglévő Cajun fűszeremet használtam fel, mielőtt a molylepkék is felhasználnák...



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése